Berichten van het heerlijke eiland van koning Torelore

We schreven een berichtje naar papa en mama van ons vakantie eiland ;  ” het heerlijk eiland van koning Torelore”.  Iedereen had wel iets leuks te vertellen. Hoe fijn was het daar toch. Lees maar mee.

2 het eiland.pdf-page-001

 

Liefste papa en mama,

Alles gaat goed. Ik zit nu op het strand en ik ga straks kajakken. Ik mis jullie een beetje. Maar het is hier leuk op het eiland van Torelore. Er zijn veel groenten. Ik ben Lola V. tegen gekomen.

Groetjes van Lola Raeman

 

Beste papa en mama,

Het is hier superleuk op het eiland Torelore. Het is hier lekker eten. Ik heb meegedaan met de groenteoorlog en we hebben gewonnen. Er zijn alleen aar dieren op het eiland. Koningin Torelore is de baas van de oorlog. Koning Torelore heeft een een zoontje gekregen. Deze brief stuur ik jullie van op het strand.

Groetjes van Manuela

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Liefste mama en papa,

Het is hier leuk op het eiland van koning Torelore. Ik heb al foto’s gemaakt van de bergen en de zee  en ook van een zonsondergang. Ik heb gezwommen in de rivier en gegeten in het restaurant. Ik heb gebabysit op een baby uiltje.

Groetjes van Lou

 

Liefste mama en papa,

Het is lekker warm op het eiland van koning Torelore. We zijn elke dag op het strand en in de zee geweest. Ik heb foto’s gemaakt van het strand, de bergen en het groentekasteel. Ik heb ook al verstoppertje gespeeld.

Groetjes van Irene

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Liefste papa en mama,

Ik zit hier op het heerlijke eiland van koning Torelore. Het is hier heel leuk op het eiland. Het is wel een fantasie eiland. Ik heb meegedaan aan de oorlog. Deze oorlog was superleuk. Het was een oorlog met groenten en fruit gooien.  Ik heb ook Sarah meegenomen en Sarah heeft ook meegedaan met de oorlog. We zaten in het team van koningin Torelore. Ik heb er ook al gezwommen in de zee.

Groetjes van Lola Vanhee

 

Liefste papa en mama,

Ik vind het leuk op het eiland van koning Torelore. Ik kan hier spelen met fruit en groenten. Ik heb ook lekker gegeten in een restaurant. Ik heb ook goed geslapen. En ik heb met een zeehond gezien.

Groetjes van Lukas

 

Liefste papa en mama,

Ik ben hier op het eiland van koning Torelore. Ik heb hier al veel grappige dingen gezien. En ik heb al veel mooie dingen gezien. Het is hier heel mooi weer. Er is hier heerlijke groentesoep. ’s Avonds is er een mooie oranje met roze lucht. Er zijn hier alleen maar dieren en die dieren hebben kleren aan.

Groetjes van Sarah

 

Liefste papa en mama,

Het is hier leuk op het eiland. Ik heb al foto’s gemaakt van de bergen en de zee. Ik heb hier gegeten in een hotel. Ik heb gezwommen in de zee. Ik heb gevoetbald met een tijger en een wolf. Ik heb ook met een baby panda een een koala gespeeld.

Groetjes van de kinderen van het 2de leerjaar

2 het eiland.pdf-page-001

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s