Het laatste nieuws van Heksenstad

In Heksenstad is er een krant waarin alle laatste nieuwtjes staan. Lezen jullie mee ? Zo weten jullie ook wat daar allemaal gebeurt.

9 Spoorlozen

heks tiago

Er was een gigantische brand in Heksenstad. De bewoners wouden nog vlug iets nemen en hun toverstaf pakken, maar het vuur kwam te snel.

Er zijn zeker 100 doden gevallen. Er zijn veel spoorlozen.

De detectives zijn op zoek naar de bewoners. Ze hebben er al 50 gevonden in het bos. Ze zoeken verder en hopen dat ze allemaal terug gevonden worden.

Tiago

 

Dief op stap

heks yousaf

Een dief was aan het stelen. Toen kwam er een heks. De dief steelt ook de toverstaf van de heks. De dief rent met de staf weg. De heks is verdrietig.

Husein en Yousaf

 

Heks kan niet meer toveren

heks charlie

Er was eens een heks. Zij ging op stap in het bos. Ze kwam een gemene tovenaar tegen. De tovenaar heet Karamel. Hij zei een gemene spreuk. Toen kon de heks niet meer toveren. Zijn is nu erg verdrietig.

Annabel en Charlie

 

De toverstaf

Heks Charlot is droevig. Zij is haar toverstaf kwijt. Charlot vliegt met de bezem en de toverstaf is uit haar jas gevallen. Haar papa en mama zijn boos. Ze gebruiken een speciale toverspreuk : Hokus, pokus, pas, ik wou dat de toverstaf terug was. Nu is Charlot weer blij.

Cem, Fatih, Furkan, Minsa en Saber

 

De foute spreuk 

heks ramses

Er was een heks. Ze vloog naar de stad. Onderweg liet ze haar staf vallen, boven St-Joost-ten-Node. Toen transformeerde iemand in een heks. De inwoner vloog terug naar Heksenstad. Daar vloog zij tegen een andere heks aan. Zo belandde ze opnieuw in haar eigen huis.

Ramses en Zeger

 

De heksenschool is afgebrand

Het is maandagochtend. De kinderen gaan naar de heksenschool. Het is de eerste dag na de vakantie.Dan zien de kinderen dat de heksenschool is afgebrand. Wat zou er gebeurd zijn ?

Sena en Tuana

 

De hoestijn

heks tupaq

De hoestijn is een heksenbom. Als hij valt dan verbrandt alles in een vuur. Het is echt gevaarlijk. Het maakt alles kapot.

Iedereen loopt naar huis van schrik. Maar een heks tovert de hoestijn weg. Nu is iedereen weer gelukkig.

Tupaq

 

Een nieuwe school

heks imane

Er is een nieuwe school in Heksenstad. De naam is Sint-Joost-aan-Zee. De kinderen vinden de school leuk. Ook de mama’s vinden de school leuk. De mama’s vinden dat de kinderen blij zijn. De meester van toveren heet Kenny. Hij leert hen van alles te toveren.

Helin en Imane

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s